SLEPA ULCA

Slepa ulca je projekt strašljivih dogodkov (eksperimentalnih interaktivnih uprizoritev), ki jih za vas snuje ekipa kreativnih posameznikov.

Ponujamo vznemirljiva doživetja , ki v varnem in kontroliranem okolju obiskovalce popeljejo skozi labirint groze, kjer gradimo suspenz in jih strašimo preko vizualnih, zvočnih in ostalih zaznavnih dražljajev. Skozi kreativne procese oblikujemo atrakcije, ki ponujajo izkušnjo polno adrenalina, emocionalnega popotovanja, občutke čiste groze in katarze ob prestani preizkušnji.

Do sedaj smo izvedli 2 projekta:

  • 21. – 29. avgusta 2017 smo v Ljubljani v podhodu železniške postaje Ljubljana v prostorih Mladinskega centra Ulca izvajali strašljiv pop up show na temo povodnega moža, šlo je za sobo pobega in strašljiv labirint z živimi igralci in zaznavnimi efekti skozi katerega so se morali prebiti obiskovalci.

 

  • 30. in 31. oktobra 2017 smo v sodelovanju s Turistično informacijskim centrom Kranj izvedli dvo dnevni strašljivi šov v rovih pod starim Kranjem, kjer smo obdržali temo povodnega moža, ter jo posodobili in ji dodali feministične vsebine. Tukaj je šlo za sprehod skozi rove, kjer so naleteli na različne karakterje in igrane prizore, strašljivo scenografijo in in igro z zaznavnimi dražljaji.

Trenutno za vas načrtujemo nove projekte o katerih boste več izvedeli kmalu.

Več o Slepi ulci na:

http://hisa-strahov.si/

https://www.facebook.com/slepaulca/