Prostovoljstvo na Zavodu Bob

Na Bobu iščemo nove prostovoljce!

Ponujamo več prostovoljskih možnosti:

1. Pomoč pri izvedbi aktivnosti v mladinskem centru: ULCA in MC Bob. Iščemo prostovoljko_ca, mlado osebo (od 15 do 30 let), ki jo_ga veseli delo z mladimi. Prostovoljsko delo zajema pomoč pri pripravi in izvedbi aktivnosti.

2. Pomoč pri peki piškotov. Želimo si osebo, ki bi približno dvakrat mesečno izvedla aktivnost peke piškotov v mladinskem centru.

4. Ekipa za LivadaLAB
Oblikujemo skupino za urejanje in pomoč na LivadaLab (organizacija dela na lokaciji, fizično delo, skrb za vrt, travnik, vrtnarska dela); oseba, ki ima rada delo v naravi/z naravo. Prostovoljke_ci lahko sodelujejo tudi pri načrtovanju aktivnosti, ki se bodo odvijale na LivadaLAB v letu 2024.

Najdi/ustvari si svojo priložnost glede na želje. Zmeraj smo odprti za predloge prostovoljskega sodelovanja!

✅ Prijavi se preko prijavnice: https://forms.gle/2Ki478HVJ44Gtbp5A

Za več informacij nam piši na info@zavod-bob.si

#ProstovoljstvoNaBobu #volunteeringAtZavodBob


UTRINKI

Na Zavodu Bob smo v letu 2023 načrtno razvijali sistem prostovoljstva. O naših dosežkih si lahko preberete v strnjenem letnem poročilu o prostovoljstvu 2023.

Utrinek iz prvega srečanja mentorjev v letu 2023. Prostovoljcem nudimo redno mentorsko podporo. Podporo nudijo tako koordinatorki lokalnega in mednarodnega prostovoljstva, kot tudi mladinske_i delavke_ci, ki se redno srečujejo in si nudijo podporo za boljše izvajanje menotriranja.

Drugo srečanje prostovoljcev Zavoda Bob v tem šolskem letu 2023/24.
Srečanja so namenjena druženju in povezovanju prostovoljcev. Na drugem srečanju smo se tako ob peki pic pogovarjali o njihovem vključevanju, izzivih in pozitivnih plateh vključevanja v prostovljstvo.

Prvo srečanje prostovoljcev Zavoda Bob v tem šolskem letu 2023/24.
Na Zavodu Bob prostovoljcem_kam nudimo redno mentorsko podporo pri njihovem vključevanju, nudimo brezplačno udeležbo na izobraževanjih in redna srečanja prostovoljcev.

Utrinek iz Nextivala 2023 – ekipa naših prostovoljcev, ki je skrbela za dobro počutje udeležencev ter za informiranje o aktivnostih na dogodku.