Marš na(d) trg dela

logotip evropskega socialnega sklada
logotip MIZŠ RS
 

“Naložba Marš na(d) trg dela je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.”


Marš na(d) trg dela se končuje

15. 9. 2018 se Marš na(d) trg dela izteka. Še vedno najdete vse do sedaj objavljene vsebine, le kliknite spodaj na sliko z napisom “ARHIV“.

Na podstrani Za mlade najdete članke z nasveti in povezavami, ki bi lahko prišli prav mladim na kariernem križišču ali na začetku kariernega načrtovanja. Pišemo o projektu Marš in posebnostih izvajanja projekta, o možnostih in priložnostih programov karierne orientacije (tudi v okviru Zavoda Bob), o metodah, ki smo jih uporabljali pri delu. O mladih.

Na podstrani Za svetovalce, učitelje, starše, profesorje, mladinske delavce pa najdete Priročnik za izvajalce Kariernih zaganjalnikov, v katerem sodelavci projekta opisujejo različne aktivnosti, s katerimi mladi lažje tlakujejo svojo karierno pot.

Seveda pa se lahko obrnete tudi na Zavod Bob, saj v Mladinskem centru Bob in Mladinskem centru Ulca poznajo odgovore na vprašanja “Kdo na Zavodu Bob mi lahko pomaga pri kariernem načrtovanju?” Pa tudi na mnogo drugih vprašanj znajo odgovoriti.

 

Marš na(d) trg dela je program, ki nudi brezplačno podporo in ustvarja platformo za trajnostno vključevanje in suveren vstop mladih na trg dela.
Več o namenu in ciljih programa si lahko prebereš tu.

              

 

 

 

 

Pišeš nam lahko na e-naslov: marsovci.bob@gmail.com.

Slediš nam lahko na Facebooku: Marš na/d/ trg dela.