LivadaLAB išče nove članice_e!

Ekipa LivadaLAB išče nove prostovoljke_ce, ki bi želele_i biti aktivni v zelenem učnem laboratoriju na Livadi v Ljubljani. 

Pogrešaš naravo in druženje ob ognju; bi rad_a posadil_a in skrbel_a za kakšno rastlino, ali se naučil_a kaj graditi, rezati, sekati, sejati? Ali pa imaš kakšno svojo idejo, ki bi jo želel_a udejanjiti? Rad_a delaš na prostem, te veseli košnja trave, si želiš soustvarjati skupnostni prostor?

Potem izkoristi priložnost, saj ekipa mladih pod mentorstvom mladinskih delavk_cev išče nove moči!  

So ekipa mladih, ki so v upravljanje dobili velik travnik, na katerem želijo ustvariti primer mestnega prostora za kreativno preživljanje prostega časa, pri tem pa izboljšati kakovost lokalnega okolja, dosegati različne okoljske in družbeno-ekonomske učinke razvoja ter raziskovati prakso preko socialne ekonomije. Več lahko izveš na FB LivadaLab

Prvo pomoč prostovoljcev bomo potrebovali že pri gradnji visokih gred, obnovi drenažnih kanalov, postavljanju ograje za vrt in košnji trave. 

Na LivadaLab smo trenutno aktivni vsako sredo, razen v primeru slabega vremena. Pridružiš se nam lahko vsak teden ali pa občasno na večjih delovnih akcijah, na katerih bomo poskrbeli tudi za malico. 

Na koga se nanaša poziv? Na vse mlade, ki prosti čas radi preživljate kreativno in v naravi. Na Livadi namreč lahko udejaniš vse –od urbanega vrtičkanja, do vodenja delavnic, ali pa prideš samo pohengat z nami k ognju. 

Pridruži se nam na našem zelenem učnem laboratoriju in z nami eksperimentiraj v naravi glede na svoje lastne interese!

Kontaktiraš nas lahko:

preko elektronske pošte: livada.bob@gmail.com;

uleti kar na Livado –Dolgi breg 6 

(ampak prej prečekiraj kdaj smo tam: https://www.facebook.com/LivadaLAB/). 

Več informacij je na voljo: https://www.zavod-bob.si/livada/.