LivadaLAB išče nove člane

Pridruži se nam!

Ekipa LivadaLAB išče sveže navdušence, ki bi želeli z nami eksperimentirati v zelenem učnem laboratoriju na Livadi v Ljubljani.

Kdo smo?

Smo ekipa mladih in mladinskih delavcev, ki smo v upravljanje dobili velik travnik na Livadi. Sedaj raziskujemo možnosti, kakšne so potrebe mladih na javni zeleni površini in kakšne aktivnosti si mladi želimo videti in izvajati. Želimo si ustvariti primer mestnega prostora za kreativno preživljanje prostega časa, ki je po meri mladih, pri tem pa izboljšati kakovost lokalnega okolja, dosegati različne okoljske in družbeno-ekonomske učinke razvoja, ter raziskovati prakso socialne ekonomije.

Kaj delamo?

Na Livadi razvijamo mladinski center na prostem oziroma zeleni učni laboratorij, kjer eksperimentiramo z vrtički, načrtujemo in postavljamo zunanje elemente (npr. nomadsko lopo, glineno ognjišče, senčnice, gredice, itd), delamo različne kulturne, umetniške, športne in naravoslovne aktivnosti, ter se včasih samo preprosto družimo ob ognju.

Koga iščemo?

Iščemo raznorazne vrste ljudi – tiste, ki vas zanima urbano vrtnarjenje, take, ki bi na Livadi postavljali elemente in kaj gradili, rezali, sekali, sejali, take, ki bi se aktivno pridružili projektu kot del koordinacijske/organizacijske ekipe, prostovoljce, ljudi, ki bi organizirali dogodke in aktivnosti, take, ki vam manjka fizičnega dela in gibanja in take, ki enostavno ne veste, kaj bi sami s sabo. 🙂

Kako se nam lahko pridružiš?

– piši nam na mejl livada.bob@gmail.com

– pridi nas obiskat ob petkih ob 10h na Livadi (naslov: Dolgi breg 56)

– sledi našim dogodkom in aktivnostim na FB: https://www.facebook.com/LivadaLAB/

KONTAKTIRAJTE NAS:

Mail: livada.bob@gmail.com

FB: LivadaLAB