If I Were in Your Shoes

Z veseljem sporočamo, da je Zavod Bob del evropskega projekta »If I were in your shoes. The transformational power of good practice in larping.«. Vsi partnerji uporabljamo igre vlog in z njimi povezane prakse v neformalnem in/ali formalnem kontekstu, da bi zagotovili edinstveno izkušnjo za trenerje in osebje sodelujočih organizacij. Vključujoča in celostna performativna praksa se lahko uporablja za naslavljanje široke palete tem, kot so vzpostavljanje miru, migracije, demokracija itd..

V okviru projekta, ki je financiran iz sredstev programa Erasmus + bomo raziskali in izmenjali primere dobrih praks, ki jih uporabljamo pri delu petih mednarodnih partnerjev v tem projektu:

solar e.V.,Germany

Ludwig-Maximilians-UniversityMünchen, Germany

LajvVerkstaden Sverige ekonomisk förening, Sweden

Associazione Culturaleea.s.d.Laboratorio41, Italy

BOB, zavod za izobraževanje in kulturne dejavnosti, Ljubljana, Slovenia

Projekt je namenjen strokovnemu razvoju osebja partnerskih organizacij, vzpostavitvi medsebojnega sodelovanja in uporabi pridobljenega znanja na področju ustvarjalnih metod dela s ciljnimi skupinami v njihovem nadaljnjem delu. Iz tega razloga bomo orodja in metode, ki bodo v projektu uporabljene, tudi sistematično evalvirali.

Trajanje projekta: junij 2021 – junij 2023. Če želite izvedeti več o projektu, se obrnite na Nejo Šmid (neja@zavod-bob.si).

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani http://www.practicelarp.net.