Cat n’ Ring

ZA VAŠ OKUS VAM MLADI PONUJAMO PREPROSTO KULINARIKO
ZA ZAHTEVNE GURMANE.

logo catnring

KONTAKT: catnring@gmail.com.

FACEBOOK: Cat n’ Ring


O NAS

Cat n’ Ring je rezultat dela mladih, ki smo s svojimi željami in voljo ustvarili ponudbo za vsakogar – preproste kulinarične rešitve za kompleksne probleme. Osnovna ideja je ustvariti ponudbo, ki bi v vseh pogledih izpolnjevala pričakovanja naročnikov, obenem pa se držala pravil poštenega in pravičnega trgovanja, skrbi za lokalno okolje in promovirala zdrav način življenja. Svoje znanje smo krepili znotraj Zavoda Bob, kjer smo skrbeli za dnevne prigrizke in obroke, namenjene udeležencem na Zavodu. Zaradi uspehov, ki smo jih želi pri pripravi hrane, se je takratna ekipa, Benjamin Čorbić, Uroš Kramarič, Urška Peterca in Damjan Pušnik, odločila, da bomo svojo ponudbo dodelali.

Po tehtnem premisleku smo si izbrali novo ime – Cat n’ Ring – saj njegova zvočnosti odražala našo igrivost, ki je poleg kulinaričnih izzivov naša značilnost. Med drugim nudimo bobov golaž, ki je naša posebnost, saj ni veliko ponudnikov, ki bi znali pripraviti tako okusnega – mamo namreč skrivni recept. Za svoje izdelke izbiramo prvovrstno hrano z Ljubljanske tržnice, na kateri smo vzpostavili svojo lastno mrežo in tako podprli lokalno kmetijstvo. Surovine, ki jih ne dobimo na tržnici, kupujemo pri slovenskih trgovcih in pri tem pazimo na izvor in poreklo – dobre surovine za dobro hrano. Trenutno ekipo sestavljamo Urška, Martin, Damjan in Uroš, v prihodnosti pa že načrtujemo širitev. Pridruži se nam lahko vsak, ki ga veseli kuhanje in deli naše vrednote.

KOTEL    KANAPEJČKI    STOJNICA

VREDNOTE

Naša glavna vrednota je človečnost, ki jo razumemo kot odgovorno in dobrobitno delovanje med seboj, s soljudmi ter vsem stvarstvom okoli nas. Človečnost smo podprli s poštenostjo, s katero skrbimo za pravično delovanje; zdravjem, ki predstavlja zdravje soljudi, živali in narave; ljubeznijo kot gonilno silo stvari; zaupanjem, našim medsebojnim odnosom in odnosom do ljudi, ter svobodo, našim načinom izražanja.

POSLANSTVO

Cat n’ Ring tako ponuja lastne recepte in »klasično« ponudbo, vendar vedno v najboljši obliki in s kančkom samosvojosti in domišljije. Želimo si uspešno delovati in pri tem širiti naše vrednote, hkrati pa zaposliti čim več mladih.

Lep pozdrav in dober tek!