MLADINSKI CENTER BOB

 

Mladinski center Bob (MC Bob) je ‘naša hiša’, park ali kombi, je spodbudno in varno okolje, kjer lahko mladi utrjujejo znanje, razvijajo veščine, urijo svoje sposobnosti ter vzpostavljajo in krepijo odnose, ki jih nimajo priložnost bogatiti drugje. V sooblikovanje programa so vključeni v največji možni meri, da odgovarja aktualnim potrebam. Je tudi prostor, kjer mlade podpiramo pri razvijanju projektnih idej, potencialov in pri spopadanju z različnimi življenjskimi izzivi.

Aktivnosti MC Bob potekajo od ponedeljka do četrtka med 16h in 21h, ob petkih med 17h in 22h in ob nedeljah (z izjemo julija in avgusta) med 17h in 21h.
Vrata so med tednom odprta od 11h. V tem času na podlagi individualnega dogovora nudimo infrastrukturno podporo organizacijam ali projektom, neformalnim skupinam in aktivnim posameznikom.

Več o aktualnem dogajanju mladinskega centra lahko najdeš na urniku, v Fb skupini Mladinski center Bob ter na Instagramu Zavoda Bob. Svežino dogajanja najlažje najdeš, ko prideš na obisk.

_________________________________________________________________________________

Published on: 2 April 2014
Posted by: admin

Več o MC Bob

Program je okvirno zasnovan in potrebuje tvojo svežino in soustvarjanje.
Veliko se nam dogaja in najboljši vtis dobiš, če nas prideš kar pogledat na Robbovo 15, kjer nas najdeš vsak dan, razen sobote, od 16h do 21h, ob petkih od 17h do 22h in ob nedeljah od 17h do 21h. Lahko nam tudi pišeš na: mladmcbob@gmail.com.
 
Vse aktivnosti so za udeležence brezplačne in financirane s strani Mestne občine Ljubljana.