MLADINSKI CENTER BOB

Mladinski center Bob (MC Bob) je ‘naša hiša’, park ali kombi, je spodbudno in varno okolje, kjer lahko mladi utrjujejo znanje, razvijajo veščine, urijo svoje sposobnosti ter vzpostavljajo in krepijo odnose, ki jih nimajo priložnost bogatiti drugje. V sooblikovanje programa so vključeni v največji možni meri, da odgovarja aktualnim potrebam. Je tudi prostor, kjer mlade podpiramo pri razvijanju projektnih idej, potencialov in pri spopadanju z različnimi življenjskimi izzivi.

Aktivnosti MC Bob potekajo od ponedeljka do nedelje, aktivnosti avtonomnih skupin potekajo po dogovoru, v ponedeljek potekajo organizirane aktivnosti od 18h do 21h, v torek med 17h in 21h, v sredo od 15h do 20h, v četrtek od 15h do 20h in ob petkih med 17h in 21h. Ob sobotah in nedeljah delujejo avtonomne skupine na podlagi vnaprejšnjega dogovora.
Vrata so za obisk mladinskega centra in pogovor z mladinsko_im delavko_cem odprta med tednom od 15h naprej. V času odprtosti na podlagi individualnega dogovora nudimo infrastrukturno podporo organizacijam ali projektom, neformalnim skupinam in aktivnim posameznikom.

Več o aktualnem dogajanju mladinskega centra lahko najdete na urniku, na Fb strani Mladinski center Bob ter na Instagramu Zavoda Bob. Svežino dogajanja najlažje najdeš, ko prideš na obisk.

_________________________________________________________________________________

Published on: 2 April 2014
Posted by: admin

Več o MC Bob

Program je okvirno zasnovan in potrebuje tvojo svežino in soustvarjanje.
Veliko se nam dogaja in najboljši vtis dobiš, če nas prideš kar pogledat na Robbovo 15, kjer nas najdeš vsak dan od 15h do 20h, ob torkih in petkih pa od 15h do 21h. Lahko nam tudi pišeš na: mladmcbob@gmail.com.
 
Aktivnosti so za udeležence brezplačne in sofinancirane s strani Mestne občine Ljubljana.