MLADINSKI CENTER ULCA

ULCA SLIKA

Novi mladinski center v podhodu glavne železniške postaje v Ljubljani smo ustanovili mladi, ki prepoznavamo mladinsko delo in hip hop kulturo kot platformo za aktivno udejstvovanje v družbi. ULCA je prostor za izražanje, soustvarjanje in samouresničitev s široko paleto lokalnih in mednarodnih programov ter informacijsko in infrastrukturno podporo.

MC ULCA vzpostavljamo v sodelovanju med Športno kulturnim društvom Gor, Zavodom Bob in Mestno občino Ljubljana.

MOL logotip_barvni_veliki_cmyk_2                    GOR logo2              Boblogo


PET ULCA ELEMENTOV

ULCA ŠOLA
DJ – MC – Break – Graffiti
Edina prava šola za razvoj hip hop kulture: ples (breakdance, t.i. breaking), ulične umetnosti (graffiti art, t.i. murali poslikave), predvajanje glasbe, miksanje, glasbena produkcija (DJ in beatmaking) in rimane lirike (MC, rap).

ODPRTA ULCA
Čakaš na vlak? Prit’ hengat v ULCO! Od ponedeljka do petka, med 13:00 in 16:00 uro pridobiš informacije, neformalna znanja in izkušnje, ki ti lahko pomagajo pri oblikovanju in iskanju lastne identitete. Pri tem pa se še družiš s sovrstniki v kul vzdušju.

PROJEKTNA ULCA
Projekt, akcija, ki uresničuje sanje! Smerokazi, ki jim sledimo: inovativnost, učenje z izkušnjo, svoboda, aktivnost, timsko delo in enakovredno sodelovanje.

ULCA DOGODKI
Koncert? Razstava ali predstava? Mogoče Break Open Session? Ali pa… DJ večer? Spremljaj naš dnevni meni in izberi dogodek po tvojem okusu … Ustvarjalec, pokliči v naslednjih desetih minutah in pomagali ti bomo na ULCI do sreče!

STRANSKA ULCA
Ni slepa ULCA, temveč rekreativno ustvarjalni kotiček za sproščene dejavnosti: JAM-i, vaje bendov in gledališča, čajanke, kavanke, pašepaše …

Published on: 3 April 2014
Posted by: admin