MUZAIK, na sončni strani stene

Yo!
Te zanima grafitiranje ali taganje?
Ti je všeč rap ali freestyle?

Če si na vsaj eno stvar odgovoril z »da«, to pomeni da moraš priti na event MUZAIK NA SONČNI STRANI STENE, na katerem bomo med naštetim poslikali steno Mladinskega centra Bob.

V četrtek, 18. 10. bo potekala uvodna delavnica grafitiranja, na kateri bomo zvedeli nekaj o zgodovini grafitiranja, se spoznali z osnovami, risali skice in naredili zasnovo za petkov MUZAIK na steno mladinskega centra.
V petek, 19. 10. bomo idejo prejšnjega dne ‘preslikali’ na steno. Poleg tega bo ta dan potekal še natečaj za najboljši tag (z nagrado za najboljšega), pekli bomo palačinke (za vse – najboljše in najslabše), uživali v glasbi, ter se imeli fajn v svoji kreativnosti.

PROGRAM:
• Četrtek, 18. 10. od 16.00 do 20.00 – delavnica grafitiranja;
• Petek, 19. 10. od 16.00 do 21.00 – delavnica grafitiranja, natečaj za najboljši tag, glasba, palačinke, predstavitev Mladinskega centra Bob in še kaj…

P.S.: Če te zanima udeležba na delavnici grafitiranja te prosimo, da nam na mejl mladmcbob@gmail.com pošlješ svoje ime in priimek, da bomo lažje načrtovali in pripravili vse potrebno za delavnico. EVENT najdeš tudi na FBju.

Vir in foto: projektna skupina, Mladinski center Bob.

Vse aktivnosti so za udeležence brezplačne in financirane s strani Mestne občine Ljubljana.

Published on: 9 October 2018
Posted by: