O Marševkah

Marševci smo ekipa izvajalcev projekta Marš na(d) trg dela. Smo zagrizene, aktivne, strokovne, igrive in prilagodljive. Naš namen je udeležencem nuditi podporo skozi aktivnosti Kariernih zaganjalnikov in Zaposlišč, ki jih organiziramo. Ekipo sestavljamo Katja, Maruša, Senta, Tina in Dijana. 


 

Katja

Katja je univerzitetna diplomirana pedagoginja (na smeri andragogike) in je mladinska delavka. Za seboj ima že malo morje projektov in različne vrste mladinskega dela. Je gurmanka pri hrani in pri življenju, nepogrešljiva kadar se potrebuje veliko uho, ki te posluša in roke, ki te objamejo. Kadar ni na polno v delu, se rada druži ob različnih aktivnostih, rada kuha (pri tem je res mojstrica), bere, piše in hodi naokoli po svetu. Velikokrat jo lahko najdemo v spremstvu domačih živali. Je organizirana, natančna, strokovna pri vsem, česar se loti, ima profesionalen odnos do dela, ki ga uspešno uravnoteži z neformalnimi pristopi. V igri je, ko se je treba lotiti česa, kar do sedaj še nismo počeli, blesti pa pri preglednosti in osredotočenosti. Overall, je človek (in ženska), ki pri vodenju v ekipi ne sme manjkati!

Neja

Neja je mladinska delavka, sicer bivša študentka zgodovine in slovenščine, ki se je našla v mladinskem delu. Med Marševkami velja za poročevalko in tisto, ki skrbi za nemoteno delo. Zase pravi, da ima rada besede v vseh destilatih, da pa je njena najmočnejša točka smisel za humor. Gledališče diha, saj se ukvarja z lutkarstvom, dramskim gledališčem in gledališčem zatiranih,  nadvse rada kuha in (olimpijsko) dviguje uteži, (vsaj) čas pred spanjem pa obvezno nameni branju, saj je odvisna od knjig in bere tudi po tri naenkrat.

 

 

Senta

Senta je socialna pedagoginja in  mladinska delavka. Zanima jo estetika, dobra je v kontaktu z ljudmi in senzibilno fleksibilna. V ekipi je močna predvsem kot mediatorka in kreativka, včasih pa je glavna na področju prebesedovanja in diplomacije. Veseli jo ukvarjanje s fotografijo, temu nameni čuječe trenutke, tudi kadar je v službi.

 

 

Dijana 

Dijana je mladinska delavka, diplomirana socialna pedagoginja, prekarna delavka cau lajf, Maršovka ki se bori za spremembe. Z življenjem v torbi in dušo, ki hlepi po soncu, morju in dogodivščinah (beri – Dalmacija). Zase pravi: “Ko bom velika, bom še vedno mlada.” Njene močne točke se odražajo pri delu s skupino, v strukturiranosti in organiziranosti v vsakem delu, kjer čudežno najde mesto tudi spontanost.

Ekipa se širi tekom Usposabljanje za mladinske delavce in delavke, ki bodo izvajali Lokalne Karierne zaganjalnike. V letu 2017 se nam je k izvajanju pridružila Kaja. 🙂

Published on: 14 September 2018
Posted by: admin