LivadaLAB zame…

Zame, za 22-letnika brez službe, na socialni podpori, je LivadaLAB možnost raziskovanja, testiranja, opazovanja, izkušenj in učenja. Tukaj delam kot prostovoljec.

 

 

Razmišljam, da sem že kot otrok opazoval člane družine ter druge ljudi, kako uporabljajo različno orodje, od najbolj preprostega do nekoliko bolj zahtevnega, in tukaj imam možnost videti, koliko tega znanja preko opazovanja gibov ter uporabe se je obdržalo. Na voljo imam različna orodja in dovolj prostora ter pomoči, da se naučim, katero orodje je najbolj uporabno za določeno opravilo in kako se ga uporablja.

 

 

 

Vir in foto: Osebni arhiv, posneto na LivadaLAB, september 2018.

LivadaLAB mi omogoča, da se preko dela odklopim od skrbi in misli ter s tem lažje funkcioniram. Tukaj pomagam pri raznih projektih in dogodkih, prav tako lahko predebatiram svoje ideje, projekte, jih načrtujem in se učim preko izkušenj, del njih so seveda napake. Tukaj se na napake gleda kot na rast in so pozitivne in ni čutiti velikega pritiska iz okolice, kar je zame pomembno. Ena od teh idej je zunanja površina za telovadbo, ki je trenutno v izdelavi. Ta spodbuja uporabo funkcionalne moči s pomočjo neobičajnih uteži, kot so kamni, hlodi ter ostali pripomočki, ki jih lahko najdemo na Krpanovem ali strongman tekmovanju. Na LivadaLAB lahko s pomočjo ekipe tudi organiziram svoje dogodke s pomočjo ekipe. Eden izmed dogodkov v prihodnosti bi lahko bil povezan s športom.

LivadaLAB je odprt prostor, ki je na voljo vsem, ki bi se radi kaj novega naučili, doživeli ali pa se samo sprostili in uživali v dnevu.

Jan.

 

 

livada.bob@gmail.com

Published on: 13 September 2018
Posted by: