Let’s talk Slovene išče…

Ekipa Let’s talk Slovene išče “ta pravga Slovenca”, ki ga zanima ljubiteljsko poučevanje slovenščine v našem mladinskem centru Bob.

Dobra družba zagotovljena, kot tudi izmenjava različnih pogledov in kultur. Če te zanima nam piši na mladmcbob@gmail.com 😉 .

VEČ o Let’s talk Slovene:

Novi mesec in poletje sta tukaj. Polni smo energije in pripravljeni na novo sezono Let’s talk Slovene. Predstavljamo vam Let’s talk Slovene – NOVA IZDAJA! Vsak ponedeljek ob 19:00 se bomo srečali v Mladinskem centru Bob.
Tam boste lahko preizkusili svoje sposobnosti v govorjenju in pisanju slovenščine. Ni pomembno ali poznate samo eno besedo ali če obvladate, to je vaša priložnost da se podružite s Slovenci, jih povprašate po tem kar vas zanima in vadite predno uporabite slovenščino v »resničnem svetu«.

Razdelili se bomo v skupine, ki segajo vse od začetnikov pa do naprednih, tako da bodo vsi imeli priložnost vaditi z ljudmi na podobni ravni.
Komaj čakamo, da začnemo z novo sezono v novih prostorih. Več kot dobrodošli ste, da se pridružite vsak ponedeljek in preizkusite svojo slovenščino.

Vir in foto: Zavod Bob, mladinski center Bob.

 

IN še angleška verzija:

New month is here and so is summer! We are all full of energy and pumped up for a new season of learning Slovene. We present you Let’s talk Slovene – NEW EDITION! Every Monday at 19:00 we are going to meet at the youth center Bob. There you will be able to show your skills in Slovene. It doesn’t matter if you know just one word, or if you are almost fluent, this is your chance to mix with native speakers, ask questions and practice all you need before using Slovene in the »real-world«.

We are going to split into groups ranging from beginners to advanced so everyone gets the chance to practice with people of similar level.

We are just too anxious to begin new season at this new place! You’re most welcome to join every Monday for your portion of Slovene.

 

Published on: 10 August 2018
Posted by: