EU projekt moj projekt, Trkaj in Marš na(d) trg dela

V nedeljo, 13. maja, sva Maršovki, Dijana in Neja, skupaj s Trkajem v Severnem mestnem parku mimoidoče ozaveščali, kaj nam, ljudem, prinašajo projekti in programi, financirani s sredstvi EU, konkretno, kaj mi počnemo v zvezi s tem.

Ob 12. smo bili pripravljeni na oboskovalce; ponudili smo jim sodelovanje v zaposlitvenem kvizu, preizkušanje ravnotežja na slacklineu, frizbi pa tudi posedanje na zelenici ob kavi in čaju. Vsakemu, ki ga je zanimalo, smo predstavili naš program, priložnosti ESS skladov, mlade pa smo spodbujali k vključitvi v program Marš oz. k obisku Mladinskega centra Bob. Zbirali smo tudi ideje za strukturirani dialog in mimoidoče prosili, naj zapišejo, kaj bi želeli sporočiti mladim, ki iščejo zaposlitev.

No, Trkajevo prisotnost smo izkoristili tudi za kratke glasbene predahe, med intervjujem pa je prisotnim povedal marsikaj zanimivega, kar je mladim dalo navdih.

Škoda, da je bilo sicer majsko vreme nekoliko aprilsko muhasto, prisotni smo se vseeno zabavali, izmenjali izkušnje in se marsičesa naučili.

Vabljeni, da si več o kampanji EU projekt moj projekt ogledate na TEJ povezavi.

Published on: 14 May 2018
Posted by: admin
Tags: