Teden vseživljenjskega učenja

 

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujo na Andragoškem centru Slovenije in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj meja. Z njim želijo opozarjati na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’. Vir in foto: TVU 2018; KLIK, KLIK.

V mladinskem centru Bob se bodo tako izvajale delavnice in aktivnosti predvsem s področja “NAREDI SAM/ DIY delavnic” ter spoznavanje organizacijske kulture Zavoda Bob. 🙂

DIY DELAVNICE BODO NA SPOREDU 24. in 31. maja ter 7. junija. Med 16.00 in 20.00 na Robbovi 15. Več info glede same delavnice (vsebina in te scene) pa na našem Fb v prihodnjih dneh.

Več o sameih delavnicah bomo sproti objavljali na našem fb profilu Zavod Bob in spletni strani. Naše in druge delavnice pa najdeš tudi v spletnem katalogu, klik, klik.

 #TVU2018

Published on: 4 May 2018
Posted by:
Tags: