Dogodki v aprilu in maju

Marš na(d) trg dela v aprilu pripravlja dogodek, namenjen mladim od 15. do 29. leta, ki se vključujejo na trg dela, pri tem pa se želijo čim bolje in čim bolj celostno predstaviti potencialnim zaposlovalcem, tudi na družabnih omrežjih. Če ste se vsaj približno našli v opisu vas v nedeljo, 22. 4. 2018, od 15.00 do 17.00 ure vabimo v Mladinski center ULCA v podhodu želežniiške postaje, kjer boste spoznali poslovno in zaposlitveno platformo LinkedIn, se naučili ustvariti (ali urediti) svoj profil in ga opremiti tako, da boste se z njim kar najbolj(e) predstavili potencialnim zaposlovalcem ali poslovnim partnerjem. Več informacij na tej povezavi.

V maju, natančneje 13. maja, pa vas med 12. in 19. uro vabimo v Severni mestni park, kjer vam bomo predstavili različne programe in projekte, s pomočjo katerih mladi uresničujejo svoje poklicne ali prostočasne cilje. Z različnimi interaktivnimi dejavnostmi boste spoznali projekta Marš na(d) trg dela in program Mladinskega centra Bob. 

Igrali bomo družabne igre, se seznanjali z možnostmi, ki nam jih ponuja Evropska Unija  (izobraževanja, pobude in programi) in se dogovarjali o možnostih nadaljnega sodelovanja. Na dogodku bomo zbirali tudi ideje za izvedbo strukturiranega dialoga.

 

Vabljeni!

Za več informacij v zvezi s progamom Marš na(d) trg dela nas poiščite na FB strani

ali nam pišite na marsovci.bob@gmail.com.

Published on: 11 April 2018
Posted by: