Novo, novejše, najnovejše – na Maršu!

V začetku tedna in na začetku novega meseca si naši zvesti bralci in sledilci zagotovo zaslužite nekaj novic!

Jutri, v torek, 6. februarja 2018 Marš na(d) trg dela organizira prvo Zaposlišče v Kopru, ki  bo hkrati tudi prvo Zaposlišče izven osrednjeslovenske regije in prvo Zaposlišče po lokalnem Kariernem zaganjalniku. Kar nekaj ledu bo “zlomilo”, zato se tega Zaposlišča se še posebej veselimo.

 

Zaposlišče MNTD

Pred kratkim smo to povedali tudi novinarki Ivani Zajc, ki je naš pogovor strnila v radijski oddaji Radia BLA BLA z naslovom: “DELAVNICE ZA ISKALCE ZAPOSLITVE, NOVO SREDIŠČE MEDKULTURNEGA DIALOGA, MLADI V TEHNIŠKIH POKLICIH”. (p.s.: poslušate nas lahko po 25. minuti in pol)

 

V Ljubljani se pričenja nov sklop treningov Kariernega zaganjalnika. Potekali bodo predvidoma do konca marca 2018. Novo Zaposlišče v osrednjeslovenski regiji bo sledilo treningom v aprilu 2018.

 

 

Karierni zaganjalnik trenutno poteka tudi v Sežani – pričel se je v začetku februarja s treningi, ki bodo predvideno trajali do začetka aprila 2018.

In ker res ne lenarimo, se bomo v kratkem veselili tudi sklopa treningov Kariernega zaganjalnika na Jesenicah.

 

 

Od novega leta je prišlo še do sprememb v vodstvenih členih projekta!
Naša nova vodja projekta je Katja Rakovec, več o njej si lahko preberete tudi na strani o nas. V čevlje strokovne sodelavke je stopila Maruša Gajić, ki pa je do začetka februarja bila v izvajalskih vodah. Obema iskreno čestitamo in se veselimo (nadalnjega) sodelovanja z njima.

 

 

Published on: 5 February 2018
Posted by: