Karierna zaganjalnika v polnem teku – obetata se še dva!

Leto se bliža koncu, dobrih novic pa ne manjka!

Karierni zaganjalnik v Ljubljani še vedno poteka in udeleženci in udeleženke le-tega so se v zadnjem času intenzivno in vneto pripravljali na Zaposlišče. Relevantnim sogovornikom so bila vabila že razposlana, kar nekaj jih je svojo prisotnost na dogodku, ki zaključuje sklop treningov že potrdilo. Obeta se nam čudovito srečanje, kjer se bodo mladi ponovno na sebi lastne, zanimive, izvirne načine predstavili svojim sogovornikom. Tokratnje Zaposlišče bo vsebovalo tudi nekaj modifikacij, ki smo se jih tekom Zaposlišč že naučili. Udeležence_ke tega Kariernega zaganjalnika je obiskalo tudi nekaj udeležencev in udeleženk preteklih Kariernih zaganjalnikov, da so z njimi podelili svoje izkušnje in kaj so dobrega od svoje vključenosti odnesli. Predstavitveni materiali so v zaključnih fazah izdelave, “generalko” pa smo prestavili na januar. Nič ne pretiravamo, ko rečemo, da se tega dogodka vsi skupaj iskreno veselimo.  Vabljeni tudi vi, da nas obiščete!

Zaposlišče bo potekalo v sejni sobi Četrtne skupnosti Bežigrad v Ljubljani v torek, 9. 1. 2018 od 14.00 do 18.00 ure.

Lokalni Karierni zaganjalnik, prvi svoje vrste :), poteka v Kopru že od konca novembra. Udeležence in udeleženke tega Kariernega zaganjalnika delo na sebi lastnih predstavitvah in detekcija relevantnih sogovornikov še čaka, intenzivno pa potekajo treningi karierne orientacije in aktivnega državljanstva. Del le-teh bo tudi spoznavanje z relevantno zakonodajo, veliko časa in truda pa smo posvetili že delu na sebi, lastnim ciljem, kompetencam vsakega posameznika in posameznice, nekaj vključenih v koprsko izvedbo pa gre najkasneje s prvim januarjem že v službo. O nas in kako smo se stvari lotili na obali si lahko preberete tudi v Magazinu številka 19, na straneh 10 in 11.

To pa z gotovostjo še ni vse!

Pripravlja se novi lokalni Karierni zaganjalnik, tokrat v Sežani! Z novim Kariernim zaganjalnikom bo debitirala naša vaša Kaja, več o njej izveste po novem letu. 🙂 Namenjen je mladim od 15. do 29. leta, ki iščejo zaposlitev in niso delavno aktivni, zaposleni. Zanje je udeležba brezplačna.

Infodan za lokalni Karierni zaganjalnik v Sežani bo potekal v četrtek, 11. 1. 2018 ob 11. 00 uri v Mladinskem centru Podlaga v Sežani.

Ker pa se nam izteka tudi tokratnji Karierni zaganjalnik v Ljubljani, se bomo ponovnega cikla treningov lotili že slab teden po Zaposlišču. Ponovno vabimo udeležence in morebitne zainteresirane, da se nam pridružijo na Infodnevu.

Infodan za Karierni zaganjalnik v Ljubljani bo potekal v ponedeljek, 15. 1. 2018 ob 15. 00 uri v Mladinskem centru ULCA, v podhodu železniške postaje v Ljubljani.