Nov KZ v Ljubljani!

V začetku januarja načrtujemo nov Karierni zaganjalnik v Ljubljani!

Ja, prav bereš!

Nov sklop treningov, če bo teklo vse gladko novo Zaposlišče in mladi, ki bodo stopili v individualno podporo z nami po treningih in izvedenem Zaposlišču.

Ja, priznamo, veliko dela je – na sebi, na vključevanju okolice in vseh virov, ki jih imaš, pa jih morda sploh ne zaznavaš kot vire, na izboljšavah. Zato k temu pristopamo z neformalnimi treningi, s kontinuiranim delom s skupino in z vsakim od vključenih udeležencev in udeleženk. Izhajamo iz potreb skupine, zato noben KZ ni popolnoma enak predhodnjemu. Ampak to je to, kar ga naredi učinkovitega. Namen je namreč, da mlade podpiramo na poti do zaposlitve. In če se le da, da ta ni najbolj prekarna. 🙂

Udeležba je za mlade med 15 in 29 let, ki niso zaposleni, brezplačna. Zato, ker je projekt sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada in Republike Slovenije. Za več informacij o možnostih vključitve (ali čemerkoli drugem v povezavi s programom, časovnico, vsebinami, lastnimi dilemami, ali pa, če te zgornji tekst ni prepričal, ker se ti zdi da je prelepo, da bi bilo res) nam piši na marsovci.bob@gmail.com, na našo FB stran ali pa pokliči Marušo na 040-614-262.

P. s.: Na ta naslov se nam lahko tudi prijaviš!