InfoDan v Kopru je mimo …

Kar pa ne pomeni, da v kolikor te zanima, ne moreš več zraven. Piši nam na obala.mars@gmail.com, da ti priskrbimo infopaket.

Kako smo se imeli? Super. Že par minut pred 13. uro je bil prostor pripravljen, listi prilepljeni, stoli v krog, rabla in flomastri na “stand-by” poziciji. Od ljudi pa še nikogar. Zakaj?     Mladinski delavci pravijo, da se na obali hodi točno – ne prej, ne kasneje. In tudi v tokratnem primeru je to držalo.

Ko smo se vsi zbrali, smo se najprej drug drugemu na kratko predstavili ob volni. Spletli smo fantastično mrežo, ki jo je bilo potrebno odmotati. Nato smo se lotili vsebin infodneva malo bolj konkretno, začenši z “dnevnim urnikom” tokratnjega srečanja. Poleg predstavitve projekta so svoj prostor našle tudi anekdote iz ljubljanskih Kariernih zaganjalnikov, Zaposlišča, individualne podpore. Vse seveda brez imen, ampak zgledi so le tisti, ki vlečejo.

Dogovorili smo se, da se vnovič vidimo v sredo, 22. 11. 2017 ob 10. uri, prav tako v Centru mladih Koper, na Gregorčičevi 4. 

**Udeležba je za mlade do 29. leta, ki niso v zaposlitvenem razmerju, brezplačna.**

Published on: 17 November 2017
Posted by: