Usposabljanje za mladinske delavce Marš na(d) trg dela!

Obveščamo vas, da bomo v septembru, predvidoma od 4. do vključno 8. 9. 2017, organizirali intenzivno Usposabljanje za nove mladinske delavce projekta Marš na(d) trg dela.
Marš na(d) trg dela je projekt, sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evroske unije iz Evropskega socialnega sklada. Namenjen je mladim, ki niso v delovnih razmerjih, starim do 29 let. Namen projekta je karierno opolnomočenje udeležencev, višanje njihovih zaposlitvenih potencialov in zaposlenosti.
 
Usposabljanje za mladinske delavce je zastavljeno kot intenzivni trening izvajanja Kariernega zaganjalnika (kaj je to?). Odvijalo se bo predvidoma v Postojni. Udeležijo se ga lahko brezposelni mladi, absolventi, študenti, mladi, ki niso v delovnem razmerju. Udeležba je zanje brezplačna. Tudi za prehrano in potne stroške bo poskrbljeno.
Več informacij o projektu lahko dobite na naši spletni straniprijave zbiramo do ponedeljka 28. 8. 2017 na tem naslovu. (P.s.: Če zamudiš rok prijave, vseeno pokliči.)
 
Vabimo vas, trenutne in bodoče mladinske delavce_vke, prostovoljce in mlade, ki niste v delovnih razmerjih, da se ga udeležite. In ja, če tebi ne pride prav, pa deli informacijo s prijateljem_ico. Primarno namreč iščemo potencialne mladinske delavce_ke iz Kopra, Jesenic in Sežane ter njihovih okolic (kar pa ne pomeni, da je za ostale nemogoče ;])
 
 
Published on: 15 August 2017
Posted by: