Marš na(d) trg dela je odprl Aktualno!

Tako je, prav ste prebrali! Vsak teden vam bomo napisali in poslikali, kaj se na Maršu dogaja. Tako najbolj zagrizenim spremljevalcem ne bo potrebno več čakati na Bobov govoričnik, ki izhaja vsakega 13. v mesecu ob 13. uri; tisti, ki pa še ne veste, ali bi se nam pridružili ali ne, pa boste imeli dodaten vir informacij (in tudi nov motivacijski vzgib, zakaj je fino biti zraven).

Sentina fotografija dela v skupini - cb

Kaj se je dogajalo?
Hiter prelet do tega trenutka:

  • Aktivnosti Kariernega zaganjalnika (1) smo v letu 2016 pripeljali do konca, organiziramo prvo Zaposlišče. Skupinska aktivnost na uvodnem dnevu 
  • Namesto enega Zaposlišča, smo se odločili kar za dva – enega dopoldan in enega popoldan, da delodajalci res lahko pridejo.
  • Iskali smo (in še vedno iščemo) udeležence za drugi Karierni zaganjalnik – uvodni razgovori potekajo že od začetka januarja.
  • Skupina drugega Kariernega zaganjalnika bo s skupnim delom pričela v sredo, 25. januarja 2017 (ja, še imaš čas da se prijaviš na uvodni razgovor).
  • Na Facebooku še čakamo na všečke in povratne informacije (FB to počne v obliki mnenj in zvezdic – lahko se aktiviraš in nam napišeš svojega); dnevno pa vam objavljamo zanimiva dejstva, povezana s trgom dela, iskanjem zaposlitve in mladimi.
  • Naročili smo si projektne majice – juhu! Zelo se jih že veselimo. In predogled je izgledal res super. Ko jih bomo prvič oblekli skupaj, obljubimo, bomo objavili fotografije.
  • Ob strokovni podpori Bobovega najboljšega IT-jevca sestavljamo tudi spletno stran, da bo taka, kot mora biti.
  • Vsak dan se naučimo nekaj novega!

Kaj nas še čaka?

Dijana pri delu s skupino - cb To je vprašanje, ki si ga ne postavlja samo ekipa Maršovcev, ampak (vsaj kdaj pa kdaj, če si res iskren_a) vsakdo od nas. Mi smo, kot bi se v žargonu lahko reklo, “po planu”. Zagotovo se veselimo obeh Zaposlišč. In nove, zagrete skupine Kariernega zaganjalnika. 

 

Published on: 13 January 2017
Posted by: