Prostovoljstvo na Zavodu Bob

Na Bobu iščemo nove prostovoljce!

Ponujamo več prostovoljskih možnosti:

1. Pomoč pri izvedbi aktivnosti v mladinskem centru: ULCA in MC Bob. Iščemo prostovoljko_ca, mlado osebo (od 15 do 30 let), ki jo_ga veseli delo z mladimi. Prostovoljsko delo zajema pomoč pri pripravi in izvedbi aktivnosti.

2. Nudenje učne pomoči
Iščemo osebo, ki bi nudila podporo ob učenju (ne inštrukcije) biologije, angleščine, zgodovine in/ali geografije za osnovnošolsko raven. Prostovoljna priložnost je primerna za osebe, ki imajo občutek za delo z mladostniki in osebe, ki jih zanima pedagoško delo s posamezniki.

3. Pomoč pri peki piškotov. Želimo si osebo, ki bi približno dvakrat mesečno izvedla aktivnost peke piškotov v mladinskem centru.

4. Ekipa za LivadaLAB
Oblikujemo skupino za urejanje in pomoč na LivadaLab (organizacija dela na lokaciji, fizično delo, skrb za vrt, travnik, vrtnarska dela); oseba, ki ima rada delo v naravi/z naravo. Prostovoljke_ci lahko sodelujejo tudi pri načrtovanju aktivnosti, ki se bodo odvijale na LivadaLAB naslednjo sezono.

Najdi/ustvari si svojo priložnost glede na želje. Zmeraj smo odprti za predloge prostovoljskega sodelovanja!

✅ Prijavi se preko prijavnice: https://forms.gle/2Ki478HVJ44Gtbp5A

Za več informacij nam piši na info@zavod-bob.si

#ProstovoljstvoNaBobu #volunteeringAtZavodBob


UTRINKI

Prvo srečanje prostovoljcev Zavoda Bob v tem šolskem letu 2023/24.
Na Zavodu Bob prostovoljcem_kam nudimo redno mentorsko podporo pri njihovem vključevanju, nudimo brezplačno udeležbo na izobraževanjih in redna srečanja prostovoljcev.

Utrinek iz Nextivala 2023 – ekipa naših prostovoljcev, ki je skrbela za dobro počutje udeležencev ter za informiranje o aktivnostih na dogodku.