O Marševkah …

logotip evropskega socialnega sklada
logotip MIZŠ RS
 

 


 

Marševci smo ekipa izvajalcev projekta Marš na(d) trg dela. Smo zagrizene, aktivne, strokovne, igrive in prilagodljive. Naš namen je udeležencem nuditi podporo skozi aktivnosti Kariernih zaganjalnikov in Zaposlišč, ki jih organiziramo. Ekipo sestavljamo Katja, Maruša, Senta, Tina in Dijana. 


 

 

 

Katja

Katja je univerzitetna diplomirana pedagoginja (na smeri andragogike) in je mladinska delavka. Za seboj ima že malo morje projektov in različne vrste mladinskega dela. Je gurmanka pri hrani in pri življenju, nepogrešljiva kadar se potrebuje veliko uho, ki te posluša in roke, ki te objamejo. Kadar ni na polno v delu, se rada druži ob različnih aktivnostih, rada kuha (pri tem je res mojstrica), bere, piše in hodi naokoli po svetu. Velikokrat jo lahko najdemo v spremstvu domačih živali. Je organizirana, natančna, strokovna pri vsem, česar se loti, ima profesionalen odnos do dela, ki ga uspešno uravnoteži z neformalnimi pristopi. V igri je, ko se je treba lotiti česa, kar do sedaj še nismo počeli, blesti pa pri preglednosti in osredotočenosti. Overall, je človek (in ženska), ki pri vodenju v ekipi ne sme manjkati!

 

 

 

 

Maruša

Maruša je razigrana in navihana v svoji strokovnosti. Je profesorica magistra socialne pedagogike, mladinska delavka, trdi pa da najprej človek, nato ženska, šele nato pa vse ostalo. Dobro se znajde v različnih vlogah in z različnimi nalogami. Ne mara monotonosti in rutine. Banane se počasi navaja jesti. Naravno barva las pri njej je bolj izjema kot pa pravilo. Njene močne točke se odražajo tako pri delu s posamezniki kot s skupino. Uživa v skrpankah metod, fuzijah tehnik, novih izzivih in soočanjih z njimi.

 

 

 

 

 

Senta

Senta je socialna pedagoginja in  mladinska delavka. Zanima jo estetika, dobra je v kontaktu z ljudmi in senzibilno fleksibilna. V ekipi je močna predvsem kot mediatorka in kreativka, včasih pa je glavna na področju prebesedovanja in diplomacije. Veseli jo ukvarjanje s fotografijo, temu nameni čuječe trenutke, tudi kadar je v službi.

 

 

 

 

 

 

Tina

Tina je diplomirana psihologinja in mladinska delavka. Kadar so potrebne ročne spretnosti, velika mera strpnosti, pogled širšega spektra in tolmačenje v nenasilno komunikacijo je pravi naslov za vas (in nas). V ekipi je svoje mesto našla kot izvajalka aktivnosti, nepogrešljiva je v situacijah, ki zahtevajo mirnost, natančnost in imajo kratek rok za udejanjanje. Močna je v delu s skupinami, organizaciji dogodkov in pri individualnem delu, ki zahteva sledenje ciljem.

 

 

 

 

Dijana 

Dijana je mladinska delavka, diplomirana socialna pedagoginja, prekarna delavka cau lajf, Maršovka ki se bori za spremembe. Z življenjem v torbi in dušo, ki hlepi po soncu, morju in dogodivščinah (beri – Dalmacija). Zase pravi: “Ko bom velika, bom še vedno mlada.” Njene močne točke se odražajo pri delu s skupino, v strukturiranosti in organiziranosti v vsakem delu, kjer čudežno najde mesto tudi spontanost.

 

 

 

 

 

 

Ekipa se širi tekom Usposabljanje za mladinske delavce in delavke, ki bodo izvajali Lokalne Karierne zaganjalnike. V letu 2017 se nam je k izvajanju pridružila Kaja. 🙂

"Projekt Marš na(d) trg dela je socinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada."