O Marševcih …

logotip evropskega socialnega sklada
logotip MIZŠ RS
 

 


 

Marševci smo ekipa izvajalcev projekta Marš na(d) trg dela. Smo zagrizeni, aktivni, strokovni, igrivi in prilagodljivi. Naš namen je udeležencem nuditi podporo skozi aktivnosti Kariernih zaganjalnikov in Zaposlišč, ki jih organiziramo. Ekipo sestavljamo Maruša, Senta, Tim in Dijana.


 

Dijanina slika

Dijana

Dijana je mladinska delavka, diplomirana socialna pedagoginja, prekarna delavka cau lajf, Maršovka ki se bori za spremembe. Z življenjem v torbi in dušo, ki hlepi po soncu, morju in dogodivščinah (beri – Dalmacija). Zase pravi: “Ko bom velika, bom še vedno mlada.” Njene močne točke se odražajo pri delu s skupino, v strukturiranosti in organiziranosti v vsakem delu, kjer čudežno najde mesto tudi spontanost.

 

 

Sentina slika

Senta

Senta je socialna pedagoginja in sveža mladinska delavka. Zanima jo estetika, dobra je v kontaktu z ljudmi in senzibilno fleksibilna. V ekipi je močna predvsem kot mediatorka in kreativka, včasih pa je glavna na področju prebesedovanja in diplomacije. Veseli jo ukvarjanje s fotografijo, temu nameni čuječe trenutke, tudi kadar je v službi.

 

 

 

Timova slika Tim

Tim je Mladinski delavec z velikim M. Večino časa je naokoli in ima široko uporabno socialno mrežo. Sposoben je bolj, kot da vedeti prvi pogled nanj. Zase pravi, da zelo rad je. Sploh sladkarije. In čevapčiče. Njegova močna področja so logistična podpora in skrb za polne želodčke. Diagnoza: Apertov sindrom. Poguglajte si. Naredite si svojo diagnozo. Več kot očitno je, da za Tima njegova ni ovira, velikokrat tudi izziv več ne. In zagotovo je živi dokaz, da se vse da, kar se res hoče.

 

 

 

Marušina slika Maruša

Maruša je razigrana in navihana v svoji strokovnosti. Je diplomirana socialna pedagoginja, mladinska delavka, trdi pa da najprej človek, nato ženska, šele nato pa vse ostalo. Dobro se znajde v različnih vlogah in z različnimi nalogami. Ne mara monotonosti, rutine in banan. Na sliki je z naravno barvo las, kar je bolj izjema kot pa pravilo. Njene močne točke se odražajo tako pri delu s posamezniki kot s skupino. Uživa v skrpankah metod, fuzijah tehnik, novih izzivih in soočanjih z njimi.

"Projekt Marš na(d) trg dela je socinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada."