10-mesečni EVS v Španiji

Delo z ljudmi z motnjami v duševnem razvoju v Španiji

Na Zavodu Bob iščemo udeležence za desetmesečni EVS projekt prostovoljstva v Španiji, ki se bo odvijal med septembrom 2017 in junijem 2018. Projekt se bo ukvarjal z ljudmi z motnjami v duševnem razvoju.

10-mesečni projekt bo potekal v Plasenciji na zahodu Španije od 1. septembra do 30. junija. Delo poteka v Centro Socio Sanitario, centru za ljudi z duševnimi motnjami.  Aktivnosti, ki bi jih opravljali: pomoč uporabnikom v njihovih dnevnih opravilih in aktivnostih, organizacija prostoročnih aktivnosti kot so namizne igre, ples, šport, sprehodi, ročna dela, risanje, ipd.

Vsi stroški projekta (hrana, letalske karte, nastanitev, lokalni prevoz, zavarovanje, itd) so kriti, prostovoljci dobijo tudi malo žepnino, hkrati pa si nabirajo odlične delovne izkušnje.

Profil, ki ga iščemo: motivirana, pozitivna oseba, ki rada pomaga drugim. Znanje španščine sicer NI pogoj za udeležbo na projektu, osnovno znanje je dodatna vrednost – pričakovano pa je vsaj pogovorno znanje angleščine.

Če vas projekt zanima, ste lepo vabljeni, da nam pošljete CV in kratko motivacijsko pismo v angleščini na zavodbob.evs@gmail.com, lahko pa nam tudi pišete ali pokličete na 041 312 450 (Sara) za več informacij.

KONTAKTIRAJTE NAS:

Mail: zavodbob.evs@gmail.com

Telefon: 041 312 450 (Sara)