Vabilo na delavnico

Lesena gradnja in uporaba lesa na prostem sta v zadnjem desetletju v porastu. Ob upoštevanju želja investitorjev in naročnikov nikakor ne smemo zaobiti dejstva, da zaradi spremenjene arhitekture, spremenjenih klimatskih razmer in drugačnega načina gospodarjenja z lesom pretekle izkušnje in znanje pogosto ne zadoščajo več. V izogib napakam pri projektiranju, izbiri materialov ali izvedbi detajlov lesenih izdelkov in objektov je pogosto potrebno iskati nova znanja in rešitve.

V želji, da bo vse več naročnikov in uporabnikov lesenih objektov in izdelkov z njimi zadovoljnih ter da bodo ti zares v ponos in okras naši kulturni krajini, vas prijazno vabimo na delavnico Zaščita, vgradnja in uporaba lesa na prostem, ki bo v sredo, 14. februarja 2018, ob 11. uri, na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.

Na delavnici bodo kompetentni strokovnjaki predstavili izkušnje s terena, osvetlili najnovejša znanstvena spoznanja in standarde s področja zaščite lesa, razkrili najnovejše trende na področju zaščitnih metod in pripravkov, opozorili na nove zakonodajne okvire, ki urejajo to področje, predstavitvam pa bo sledila tudi živahna razprava z izmenjavo izkušenj in pogledov vseh prisotnih.

Več o samem programu pa si lahko ogledaš tule:  Vabilo na delavnico za arhitekte.

Lepo, lepo vabljen_a!

Vir in foto: Silvaprodukt.

Published on: 8 February 2018
Posted by: